čtvrtek 7. října 2010

Climbing 055/2010

Pozvánka na akci:

Zveme Vás na 6. ročník maškarního plesu na téma:
Ples s velkým P neboli
Ples na zámku

12. - 14. 11. 2010
Bišík,
Jiráskovy skály, Teplice nad Metují

Program:
12. 11. pátek:
bude sraz Řádění aneb všech těch, kteří kdy makali ve Špindlu pro Řádu - chystá se maso, pití - prostě se probere sezóna minulá i budoucí, poklepeme si po ramenou, potřeseme pravicí a zasměje se nad historkama
“z natáčení”
13. 11. sobota: přes den bude brigáda ve skalách pod vedením Tondy a Watta - úklid před zimou, můstky, schody - prostě všechno, abyste měli skály zase na jaře pěkné a připravené.
Pokud bude pěkně, bude se i lézt, pokud bude hnusně, chystáme pár povedených filmků v teple u krbu a možná přijde i kouzelník - Gándí s fotkama
Ples - start cca 19.00
bude samozřejmě půlnoční vyhlášení nejlepší masky, slanění z Hradu, lajna na půdě a spousta menších překvapení ;-)
praktické info:
• spaní zase na zemi v jídelně, jídlo + pití bude, berte spacáky, karimatky, přítelkyně, přítele, kamarády, kamarádky, teplé oblečení (touhle dobou vetšinou už sněží), lezení - bude tradiční poslední slanění a samozřejmě nezapomeňte masku!
• letošní symbolický poplatek bude 100,-, do kterého se vejde v sobotu buřtguláš - pokud by někdo chtěl vegetariánský salát, musí se nahlásit do 11.11., jinak má smůlu a dá si maso :-) a případné opravy, které samozřejmě letos vůbec nehrozí ;-)
Takže? Hlavně ta brigáda!